Annica Olsson | ”FEST”
630
post-template-default,single,single-post,postid-630,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

”FEST”

Först fick vi höra att vi skulle få åka på en fest. Alla skulle få gå och vi va såå glada. Som jag skrev innan så skulle vi bara dricka och äta gott, dansa och ha kul! Jag längtade så mkt efter att få dansa. Inget sånt stelt mingel som vi brukade ha när vi träffade Sebastian. Alla skulle bara hänga. Vi började som ni såg med att åka i en partybuss. Sååå kul! Vi fick lyssna på musik (som vi inte hade tillgång till i huset) så vi va så glada. Det va kul en stund. Tills drönaren skulle filma och göra sitt. Vi fick ta om, och ta om, och ta om.. Vi försökte att hålla peppen uppe, men vet inte hur många varv vi tog i den där bilen och hur länge vi åkte, men det va ett tag. Det hann nästan bli mörkt. Sen äntligen fick vi iallafall en drink av nåt slag. I en vattenflaska. Med en text som jag såklart tyckte va väldigt kul… =)

Bachelor - När leken blev allvar. Säsong II, episod 3. 2016.

img_7854

Jaja.. när vi äntligen kommit fram så sprang vi in på festen där Sebbe mötte oss med en kokosnötsdrink med mkt Rom i och ett band som stod och spelade.. Det här börjar bra tänkte ja.

bandet allihopa

Ganska fort när vi kom dit och han hade sagt välkommen så såg jag att han och Jennie började prata. Vi gick och intog sofforna innan vi skulle äta. Vi åt och sen vid samlingen så hörde jag nåt om att Jennie va ledsen, men trodde då att det va andra Jenny så jag tittade på fel person och tänkte att nä, hon är ju inte ledsen. Sen hälsade han oss välkomna och efter det gick han och Jennie iväg igen. Förstod att nåt hänt, men tänkte att det där löser nog dom.

Vi gick bort och satt oss längst bort under ett träd där dom fixat mys.

fest

Dom hade stängt av musiken och det va helt tyst hela kvällen. Någon vidare feststämning fanns inte där. Jag gick på toa och träffade Jennie och såg att hon fortfarande va ledsen. Vi gick ifrån kamerorna och jag peppade upp henne och jag fick veta vad som hänt.

Sen så va det diskussioner och prat och vi såg knappt Sebbe. Såklart tyckte jag att han la lite för mkt fokus och tid till dom som startade dramat istället för att lägga den på oss som höll oss ifrån.

En gång när jag och Therese skulle fixa mer öl till tjejerna så mötte vi honom och jag sa typ: ”Nämen, va kul! Är du här också?”. Då tyckte han att vi skulle gå iväg och prata lite. Vi satte oss på stranden och gjorde det. Efter typ 1 min va han tvungen att springa iväg och filma om nåt med Ellinor, men sen kom han tillbax. Det va ett bra samtal och jag gjorde och sa mer än att slå honom och säga ”Äsch”! Han gav mig säkert någon komplimang. Kommer inte riktigt ihåg. Jag förklarade att jag har lite svårt att hoppa fram och ta plats, men att jag va här av rätt anledning och ville få tid. Och som vi har sett på ”Tjejerna avslöjar allt”, så sa han också till mig: Du kan va lugn, du kommer få tid. Håll ut!

img_0880

Jaja.. Jag fick iaf en ros. Så hade väl gjort någon form av intryck iaf.

Bachelor - När leken blev allvar. Säsong II, episod 3. 2016.

img_0890 img_0891

Tänk att vi blev kvar!

img_0818Och jag skickar en stor puss till Martina, Emelie och Ellinor. Shit va jag grät den här kvällen. Min gos Martina försvann. Hon med det finaste hjärtat. Gullegroda! Och sen också dom två som livade upp stämningen rejält där inne i huset. Jag kan säga att det blev tyst där när dom åkt. Våra alldeles egna Piff och Puff!

HJÄRTA TILL ER!

Kommer säkert på nå mer, men då tar jag det sen.. Nu ska jag sova! Imorgon väntar gymmet på mig! Äntligen!!!

Och ni som missat detta drama kan kolla ikapp här..

No Comments

Post a Comment