Annica Olsson | En sämre natt, men vaknade stark!
996
post-template-default,single,single-post,postid-996,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

En sämre natt, men vaknade stark!

Jag bearbetar så mkt på nätterna. Ligger och fnular på saker och ting. Inatt så har jag sagt mkt till många innan jag somnade. Sen fick det va bra. Plus att mina knän är ett rent helvete på nätterna, så man är lite trött i huvudet. Men idag vet jag vad som är viktigt.

Och jag vet att det sitter mer hos mig. Att jag tycker att det är så jobbigt när någon tycker illa om mig. Och nu blir man så utlämnad när någon gör det. Men det måste jag försöka jobba bort. Jag vet att jag är bra precis som den jag är. Och jag tycker om mig. Det är det viktiga. Med tanke på allt jag behövt vara med om i livet och får genomgå och stå ut med varje dag så är jag jävligt bra som klarar av det.

Nu ska jag skaka av mig dålig energi och gå och träna. Sen så blir det till att packa väskan för imorgon åker jag mot skolan jag älskar. Axelsons. Min klass som är helt underbar och lärarna likaså. Jag ska få gosa ner i en hotellsäng och äta hotellfrukost. Sen väntar Västerås, Örebro och Gbg på mig. Kommer bli så kul med massa kärlek.

Har också en liten plan i huvudet att hoppa på ett flyg snart. Min kropp skriker efter att få resa. Men vart ska jag och med vem? 😉

Och ni.. om ni inte förstår vad någon menar eller tar åt er i nåt någon säger.. så ifrågasätt det direkt. Så man har en chans att undvika missförstånd. Fråga alltid en extra gång och försök lyssna på den som pratar och inte dina egna tankar. Det är svårt, ja vet. Någon kanske bara formulerade sig klumpigt och man hörde det fel. Och ens egna hjärnspöken spelar ett spratt. Man undviker såå mkt missförstånd och skitsnack då.

Ha en fin dag alla. Nu ska jag ut och leka i snön för kanske kommer behöva va utan den ett tag..

No Comments

Post a Comment