Annica Olsson | En nystart..
1983
post-template-default,single,single-post,postid-1983,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

En nystart..

Äntligen så väntar ett nytt kapitel i mitt liv. Efter att mamma gick bort så hamnade många kartonger i förrådet och jag har inte pallat att gå igenom allt. Jag trodde att jag hade ca 4 kartonger i mammas förråd. Det visade sig att det va 15 st.. Tänk att det är så lätt att spara på massa. Gamla skolböcker från 2:an typ… Men varför? Nu har jag fått ner ca 25 kartonger till 4.. Sååå skönt! Det händer ju nåt när man får slänga.. Har nog kört 4-5 fulla bilar på skroten.. Man kan behöva flytta ibland för att rensa ut.

Det har varit tunga veckor.. Burit tungt och det mesta själv. Och bor på 3:e våningen utan hiss. Mina fina tjejer hjälpte mig en dag med dom tyngsta möblerna.. Sååå tacksam över dom. Jag har ju ganska svårt annars att be om hjälp.

Nu är dörren till det gamla stängd. Jag öppnar en ny och välkomnar den med glädje. Just nu är det kaos här hemma och det stressar ju såklart lite, men här finns all tid i världen iaf. Jag har lovat mig själv att ta det lugnt med den biten. Måste ge mig tiden för att återhämta mig lite.

Annars då..Snö? Det toksnöar. Och jag har packat ner alla vinterkläder.. Meen det får ju ge sig snart tycker ja.

No Comments

Post a Comment