Annica Olsson | En liten frågestund..
1344
post-template-default,single,single-post,postid-1344,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

En liten frågestund..

Jag har fått/får massa frågor och jag tänkte ta dom jag får mest av här. Ni är ju så fina mot mig.

Du är en av dom mest underbara jag har sett i TV-rutan. Jag hoppas verkligen att vi får se dig där snart igen? Skulle du kunna tänka dig att göra TV igen?

Så roligt att höra att jag gick hem genom rutan. Det betyder mkt att få höra. Jag tyckte absolut att det va kul med TV och skulle absolut kunna tänka mig att göra nåt mer. Men då skulle jag aldrig vara med i något som har med känslor att göra. Iaf inte där jag själv ska få känslor. Det har jag väldigt svårt att tänka mig. Det tyckte jag va väldigt jobbigt. Att inte låtsas om kamerorna va inte min grej. Jag skulle nog göra mig bäst om jag inte behövde tänka så mkt. Jag måste få prata med alla och få titta vart jag vill och få säga vad jag vill utan press. Men absolut. Skulle tycka att det va skitkul att få göra nåt annat där det är lite mer avslappnad och ingen konkurrens. Nåt som skulle passa mig bäst är nog nåt program med renovering eller nåt med resa..

Min största dröm är att kunna hjälpa barn eller djur i nöd, så ett sånt hade jag gärna gjort. =) Det hade varit grymt kul.

Ser att du bygger möbler.. Hur kommer det sig?

Min pappa är möbelsnickare så jag har alltid varit i verkstan med honom. Jag renoverar mkt hemma och gillar att snickra. Tapetsera, spackla, lägga golv, kakla.. osv.. Gör det mesta själv. När jag inte hittade bordet jag ville ha, så bestämde jag mig för att bygga det själv. Det va flera som tyckte om det. Så det blev några till.. =) Bilder finns här på hemsidan i albumet ”Snickeri”. Kommer också ta tag i det mera när företaget är igång. Älskar att vara i verkstan och skapa..

Va fint du sjöng. Har du alltid sjungit? Kan man boka dig?

Tack så mkt för alla fina kommentarer. Jag är uppväxt i en musikfamilj. Pappa hade ett band som hette Pethers och nu spelar han med Orsa Spelmän. Här kan ni se pappa i Arga Snickaren VIP. Vi har alltid haft mkt musik i vår familj. Min syster sjunger också och har sjungit i dansband som Vanilla och Joyride, och 2001 va hon med i ett program på 5:an som hette Popstars. Det första innan alla andra började komma. Då föddes gruppen Excellence. Så musik har alltid funnits runt mig. Jag, Micke, Malin och pappa åkte runt mkt när vi va liten och sjöng på ålderdomshem och lite annat. Det va väldigt fint och uppskattat.

Jag gick 3 år på musikgymnasiet i Östersund, men efter det så kände jag att jag va lite less på musiken. Plus att jag har lite scenskräck och världens sämsta självförtroende, så det går inte så bra ihop. Men jag älskar att sitta hemma vid pianot och sjunga.

Man kan absolut boka mig snart. Så fort företaget är igång.

Dina tavlor är väldigt fina. Har du målat länge?

Tack så mkt. Jag började måla för ca 11 år sen. Har alltid målat, men mer skissa med blyerts. Började lika där. Målade någon tavla till mig själv och sen började jag ge bort. Perfekt som doppresent osv.. Fick lite beställningar från vänner som jag gärna gjorde. Såå kul! Jag älskar att få sätta mig framför en vit duk. Det blir mkt porträtt och mkt svart/vitt, men gör även annat. Bilder finns här på min hemsida i albumet ”Måleri” och på Instagram.

Hur länge har du pysslat med armband?

Min förra svärmor gjorde tennarmband och hon lärde mig. Jag har alltid älskat den samiska kulturen och tycker att tennarmband och skinn är så fint. Där va också tänket att jag skulle lära mig så jag kunde göra till mig själv, men fick även där beställningar från vänner. Det är så roligt att ge bort. Finns inget sötare än ett litet tennarmband i doppresent eller så.. Det blir väldigt speciellt och är så rolig att ha kvar. Och det bästa med dom är att dom bara blir snyggare med åren.

armband

Hur tränar du?

Jag tränar väldigt olika. Det beror på hur jag känner det för dagen. Jag kör inget sånt axlar och rygg måndag. Rumpa tisdag..osv.. Jag mixar oftast allt jag tycker är kul.

Nu jobbar jag med väldigt mkt 3d-övningar vilket gör att hela kroppen blir inblandad. Sen älskar jag att köra styrka. Jag kör mkt gym och vikter. Borde jobba lite mer kondition, men det är inte lika kul.. Tycker jag. Kommer försöka filma lite och lägga upp lite tips här framöver.

Det va iaf några frågor.. =) Kul.. Det kommer säkert nåt mer sånt framöver.

Idag har en tavla gått iväg..

img_4995

Och ett armband. Armbandet jag hade på mig i finalen. Inte mitt såklart.. men ett nytt.

img_5010

Nä, nu väntar ett varmt bad.

No Comments

Post a Comment