Annica Olsson | Drömdejt och final
1225
post-template-default,single,single-post,postid-1225,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Drömdejt och final

Jahopp.. Va säger man?! Morfars kommentar innan finalen va ju klockren.. ”Jaha, då va det två stackare kvar..”

När jag gav mig in i den här sagan så trodde jag aldrig att det skulle bli så här.. Vilken flopp!

Nä.. jag är nöjd med mig själv. Jag är så stolt över hela den här resan. Mitt mål va såklart att hitta kärleken.. Och det gjorde jag också. I massa tjejer!

Drömdejten

Den här bilden är lite rolig. Dom sa ju åt oss att ha bältet som Sebbe har. Under armen pga micken. Men jag vägrade. Morfar, pappa, brorsan och morbror är brandmän och jag är uppväxt med att höra hur farligt det är. Så jag vägrade. Bältet ska sitta över armen ifall vi krockar, så hamnar det rätt iaf. Så jag satt och höll ut det.. =) Våga vägra!

img_4321

Som jag förklarat tidigare så mådde jag inte så bra när jag fick lämna Jennie, huset och Dogge på morgonen för att åka direkt till Sebbe. Detta va jobbigt. Vi åt ju frukost först på hans altan. Där och då tänkte jag bara på Jennie. Så konstigt..

Där sa han åt mig att han så gärna ville höra mig sjunga. För vi hade pratat tidigare om att jag gillar att sjunga, bygga möbler, måla tavlor, pyssla på med armband m.m…

När jag skickade in min ansökningsvideo så va jag i Australien. Ute på min långresa. Där sa jag till Hanna och Monkan (min brors svägerska och svärmor) att om jag kommer med och kommer så pass långt så ska jag sjunga den här låten för honom.. Make you feel my love. Vissa tyckte tydligen att det va löjligt osv.. Men dom är nog inte uppväxt i en musikfamilj och sjunger nog inte själv. Jag tycker att det är svårt att ta emot överraskningar på överraskningar och ville ge något själv som jag förstod att han skulle uppskatta. Vilket han gjorde. Och det är det viktigaste. Innan vi gick in i grottan så fick jag veta att dom hade fått tag på en gitarrist som skulle kompa mig. Jag fick säga hej, men vi hann inte öva. Så jag sa åt teamet som va mé att komma och hämta mig och låtsas att det va synk eller nåt. Så vi gick ut. Jag hann kolla tonart och köra igenom den 2 ggr. Sen gick vi in och körde..

Och det gick bra..Så bra det kan gå där och då.. Jag va nära att brinna upp.. Kände hur massa stearin rann på ryggen när jag sjöng. Men Linda stod redo med vatten..

Det va väldigt kul att få göra det. Hade nog ångrat mig annars.. Men va nervös och hade vin i kroppen, men äh.. Så skönt när det va klart.

Och Helikopterturen dit va magisk. Gick nog inte ta miste om hur jag kände då..

img_4325 img_4324 img_4329 img_4323 img_4330 img_4331 img_4337

img_4340

img_4206-2

Bästa..

img_9956
img_4227 img_4229

img_4311

img_4313

Jag skrattade väldigt mkt den dagen/natten..

Sen så är det väl inte så mkt mer att skriva än att det stormade den natten och vi kunde inte stänga fönstren så lamporna som dom satt upp så fint därinne blåste runt som bara den. Han hade bilen där och jag älskar att åka bil på natten, så vi hoppade in i den och började köra. Ännu ett äventyr.. Va mitt ute i ingenstans. Öken och kaktusar utanför och vi visste inte vart vi skulle. Men vi gick på känsla. Eftersom man varit ute en del kors och tvärs på ön och sett den uppifrån 2 ggr så hade jag kanske bra koll. Så vi tog rätt väg i alla korsningar och tillslut så kom vi fram till hans hotell.

Och efter att ha duschat under en snäcka i 4 v så va det fruktansvärt skönt att få ställa sig i en vanlig dusch. Vi somnade väl runt 4:30 den natten och dom skulle komma 7:30 och väcka oss..

Finalen

Jag hade ju såklart på känn att det skulle bli Jennie. Jag klädde på mig min bästa klänning att gå ifrån en kille i.. Hade övat ett ”försvarstal” och va redo. Tills teamet kom och sa att jag skulle prata om hela vår resa först.. Jahopp! Jag förstod ju vad som skulle hända. Jag fick en tidig tid att åka till Sebbe på. Jennie hade som sagt vaknat upp med honom denna morgon så jag förstod vad som skulle hända. Plus att vi båda va ock synkade i huset (utan att träffas den dagen) Och jag fick åka därifrån först och sen och byta om bara. Så förstod att det inte fann en chans till att dom skulle hinna få dit henne först.. När jag va redo att åka så blev det såklart förseningar så jag fick åka tillbax på mitt rum och vänta 1 timme till. Men hade så mkt förhoppningar.

Sen blev jag dumpad.. Där och då kände jag mig förnedrad.

Jag tänker dela upp det.  Så mkt att göra nu innan jul. Måste fixa lite saker innan jag skriver nästa inlägg. Och ni som läser det här måste förstå.. ni får se väääääldigt lite om vad som hänt. För oss är det 8 månader och vi kan inte sitta och berätta allt..  Att hålla på så på Aruba är en sak, men att göra det han gjort hemma under en längre tid är inte okej någonstans.

Han betydde så mkt för mig. Och att acceptera att han inte va den jag trodde och hoppats på gör ont. Väldigt ont!

Några kommer tänka lite länge och förstå. Och några kommer välja en annan väg.

img_4210

10 Comments
 • Hanna

  22 december, 2016 at 13:55 Svara

  Usch vilken soppa! Kram

 • Sara

  22 december, 2016 at 15:35 Svara

  Usch ja ingen frisk kille gör så här. Inte konstigt han vid 37 års ålder inte lyckats hitta någon. Men nu när du ser tillbaka skulle du kalla det Drömdejten då ?
  Beklagar verkligen till alla berörda och inblandade.Hur lyckades han ljuga så för er ?? !! Han måste ju bara vara så manipulativ och duperande.

 • Johanna

  22 december, 2016 at 18:07 Svara

  Vadå löjligt med sången? Det var ju helt underbart!! Så vacker sång och modigt av dig att bjuda på den överraskningen 🙂

  Från tv-soffan kunde man se att Sebastian var en riktig player, ganska tidigt i programmet tyvärr. Synd att ni skulle behöva uppleva detta och framför kameror och allt. Men hur ska man veta?

  Lycka till med liv och kärlek, hoppas du inte ska behöva lägga ngn mer sorg och besvikelse över detta utan ge kraft åt glädjen och framtiden istället! Kram till dig

 • Suss

  22 december, 2016 at 18:39 Svara

  Hej fina människa. Du är precis som Jennie vacker både på insidan, och utsidan. Var glad att det inte gick längre, en sådan kille går aldrig aldrig att lita på någonstans. Tänk ve o fasa om ni hade hunnit flytta ihop, eller om du blivit gravid med honom. Den killen kommer alltid att vara otrogen är jag säker på. Hoppas
  du kan se framåt, och hitta en kärlek som är värd just dig. Ska titta ikväll, fast jag egentligen mår illa då jag ser honom och hans bortförklaringar. Men hoppas ¨på att ännu en bomb släpps så alla får veta hur han egentligen är bakom det utseendet han har som liknar en svärmorsdröm. Han behöver nog leka av sig ett par år till. Tror inte att han är mogen för ett fast förhållande. Stor Kram

 • Beata

  22 december, 2016 at 18:49 Svara

  Ja men vem har sagt att en dokusåpa ska vara annorlunda än det verkliga livet som vi alla njuter och lider av. Låt mig bara gratulera er alla 25? smarta och vackra kvinnor att ni slapp tillbringa för lång tid med den här stollen. Jag ger det 7 år – sedan sitter han och ölar på en parkbänk i Örebro typ. Han fick världens chans till att träffa någon på riktigt. Vem vill ha honom nu? OCH han är faktiskt inte snygg OCH han jobbar som kock var det väl – dom super och tjänar inga pengar OCH han är inte intelligent OCH han är inte underhållande om inte någon producent lägger ut spelet åt honom så vad ska man med en sån till…

 • Maria

  22 december, 2016 at 22:11 Svara

  Du verkar vara en fantastisk tjej Annica! Du kommer träffa din prins! Låt ingen man trampa på dig igen och ta aldrig tillbaka S..

 • Jessica

  22 december, 2016 at 22:33 Svara

  Jag är en storasyster åt en riktigt snygg bror, som älskar att träna, vara i naturen, resa, fara på äventyr, skratta, leva livet till fullo. Han är min älskade bror, en fin människa -som har gett sitt allt i de längre relationer han haft. Det har varit brorsan och hans kvinna mot världen. Det är få saker jag inte skulle göra för min bror och jag önskar av hela mitt hjärta att han en dag får träffa en sån härlig och genuin människa som du!
  Kanske är det just så för er vackra själar -att så många önskar ta del av er och allt ni kan ge, men få kan vörda gåvan.
  Det gör mig ont. Låt inte någon ta det ifrån dig.

 • Katja

  22 december, 2016 at 22:34 Svara

  All heder till dig!

 • Aza

  26 december, 2016 at 11:53 Svara

  Du sjöng fantastiskt men det vet du ju redan?och alla löjliga kommentarer tycker jag du hanterar utmärkt. Jag är också uppväxt i en musikalisk familj och förstår dig precis!

  • Annica

   27 december, 2016 at 19:27 Svara

   =) Tack snälla du! <3

Post a Comment