Annica Olsson | Det føles tomt og kjedelig
1401
post-template-default,single,single-post,postid-1401,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Det føles tomt og kjedelig

Jahopp…. Har försökt dra ut på den 3:e säsongen så gott jag kunde men nu är det över.. Och den va ännu bättre än min favorit 2.a! Fina, fina Isak.. Tänk att en serie kan sätta sig så starkt. Och varför undrar säkert många? Fast det är nog bara dom som inte sett den än. Den har verkligen ALLT! Den har så många viktiga budskap i sig så jag tycker verkligen att alla ska se den. Ungdomar som vuxna. Föräldrar, lärare, syskon.. Ja alla! Om inte annat i utbildningssyfte. Hur man borde göra i vissa situationer och hur man ska acceptera varandra precis som den man är. Att man ska kunna förlåta, lyssna och våga prata med varandra utan att döma.

Är det därför kanske? Den rör så mkt viktiga ämnen. Vänner och nära som är så fina mot varandra oavsett vad som sker. Att dom bästa vännerna kan vara dom som är mest olik dig. Och även om inte alla kärlekshistorier i den är sann och som det borde vara så finns det ändå något i dom som är viktigt. Att förbjuden kärlek kan uppstå, att missförstånd och lögner kan förstöra ens liv om man inte pratar, att man kan bli kär i samma kille som sin kompis och vem bestämmer då vad som är rätt och fel? Att man kan bli psykiskt nertryckt av någon, att man kan förstöras helt och hållet ganska fort om någon manipulerar och sätter sig på dig hur stark du än va innan det började.

I mitt hode er jeg norsk. Og jeg har også begynt å tenke på norsk. Og jeg har nå så mye moro og alle tanker høres så mye mer moro enn før. Det er koselig ikke sant? 

Se den..

Tur jag har en resa till Trondheim bokad snart..

Va gjorde man innan Skam?

No Comments

Post a Comment