Annica Olsson | Det blir inte alltid som man tänkt sig.
1624
post-template-default,single,single-post,postid-1624,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Det blir inte alltid som man tänkt sig.

Mitt liv senaste veckorna har varit ganska fullproppad. Både fysiskt och psykiskt. Barnvakt några veckor.. och jag kan säga så mkt som så här att gå från 0 barn till 3 st som är 1, 4 och 7 gör att man får ganska fullt uppe i huvudet. =) Det är ju tur att jag har varit där så mkt så lite inkörd i det livet va jag ju redan. Men allt gick jättebra.

Portugal bjöd på sol och va underbart. Men efter några dagar kände jag ett litet ryggskott som va på väg. Har ju haft känningar länge, men kanske inte gjort någon vidare undersökning på mig själv och inte satsat 100% på att förbättra det. ”Skomakarens barn”. Jag beställde en MR på hela ryggraden eftersom nacken också tjorvat länge och jag har den sjukdomen jag har. Men det visade ingenting. Så det va ju bra. Som tur va så fanns det en fantastisk Naprapat i Portugal. David Felhendler, Löparakuten. Han använder sig av dropp-tekniken och det passade mig perfekt. Han knäckte och fixade till. Vi knäckte 3 ggr på 5 dagar på olika ställen innan jag kände att det började släppa, så det va aggressivt. Kände mig som 90 år den där veckan. Jag är en tjej som är van smärta sen barnsben och man vänjer sig konstigt nog att leva med den. Jag vet inte hur det känns att vara smärtfri. Men när det dyker upp en ny smärta på nya ställen så märker man hur ont det gör och hur nedstämd man blir.

För visst är det så? Man vänjer sig väldigt fort med en smärta. Jag har märkt många gånger när jag behandlat/tränat något så kommer det fram senare att dom går med någon form av smärta/skada som dom glömt berätta. Men det är ju kroppen/hjärnans sätt att få oss att överleva och kunna fortsätta framåt.

Nåväl.. Andra veckan när ryggskottet släppt, så åkte jag på en sjuk förkylning. Feber, täppt och öroninflammation. Min Homeopat har varnat mig att jag kanske kommer få tillbax några av dom barnsjukdomar jag hade när jag va liten av den gröna mixen jag dricker varje dag från honom. Så öronen är väl det och det gör ju att jag kan acceptera det lite mer. Skiten ska ut. Jag vägrar ta nå mer penicillin så jag härdar ut. Det är all penicillin jag fått som barn som ställt till mkt med min kropp. Nu är jag hemma igen och nu har jag fått mer homeopat utskrivet så nu ska väl kroppen lyckas vända på det här. Men är inne på 3:e veckan nu..

Jag har också varit i Sthlm, gått ännu en 3D-funktions utbildning. Modul 3 va det den här gången. Ländrygg och bröstrygg! Väldigt intressant, som vanligt! Kommer skriva mer om detta i ett annat inlägg. Mitt hjärta brinner för 3D.

Har också varit på Axelsons där helgen bjöd på Coachning, mental träning med Lars-Eric Uneståhl, stresshantering/återhämtning, Yoga och meditation osv osv… Ja, ni hör ju! Dröm! Jag kan verkligen rekommendera alla som vill utbilda sig inom något med friskvård går Axelsons. Jag är så himla nöjd med allt. Och det bästa med den här skolan är att om man inte är nöjd med något så fixar dom/åtgärdar och kompenserar direkt. Ledningen har ett hjärta av guld och det känns som att komma hem till en familj.

Jag håller ju på att renovera en ny lägenhet och flyttar samtidigt som jag reser runt, ska försöka bli frisk och fixa allt i företaget.. Men, men.. ”Vart ska sleven va om inte i grytan?”, som morfar säger när han pratar om mig!

Idag är första dagen på mitt nystartade företag! Känns magiskt och jäkligt läskigt. Precis som livet ska vara. Kommer komma ut med mer info om när och vart man kan boka mig! Och för vad.. Det kommer vara ganska mkt! =)

Följ också mig och mitt företag på Intagram: Annica.t.olsson… OBS: Om/när den är låst så godkänner jag alla!

hjarta_i_den_skelett_burhalloween_affischen_poster-r0bf6cc9ae0ac4f81858e73b9b7183152_fi4x_8byvr_324

No Comments

Post a Comment