Annica Olsson | Dagen efter vinmässa!
530
post-template-default,single,single-post,postid-530,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Dagen efter vinmässa!

Igår va det dags att sminka på ansiktet igen och dra på vinmässa och allt va det innebär. Har varit iväg några år på det och det är ju riktigt kul. Jag kan verkligen inte säga att jag är någon finsmakare på nåt vis. Jag tycker att mkt är gott eller iaf slinker ner. Men jag tycker att det är väldigt kul att gå runt och testa och varje år hittar man en ny favorit.

Efter det gick vi ut och åt. Shit va jag är glad för att jag har mina tjejer.Det va längesen vi fick tid för det.

Som vanligt så här dagen efter har ja lite smått ångest. Det blev lugnt och ganska tidigt ändå, men jag har ändå alltid ångest. Vet inte varför. Åldern kanske. Meeen..imorgon är det måndag och då är det nystart. Det är ju sen gammalt. Sen är det tisdag igen… Usch! Ska nog kanske träna på tisdagkvällar kl 21.. Det blir nog bra..

No Comments

Post a Comment