Annica Olsson | Dagarna i verkstan!
1708
post-template-default,single,single-post,postid-1708,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Dagarna i verkstan!

Har varit i verkstan och snickrat nu 2 dagar. Börjat med ett nytt bord. Det kommer bli så fint. Jag älskar att bygga bord. Älskar att få lyfta fram planken och få se hur det växer fram..

Jag börjar gilla mitt företagande mer och mer. Att få bestämma själv över sina dagar är underbart. Visst, det är alltid svårt i början att komma upp på plus, men det är bara att kämpa på. Försöka ta sig upp ifrån dom ångestattackerna och känslan att vara misslyckad som kommer som en blixt ibland. Jag gör ju någonting jag tror på och älskar. Det är viktigt.

Har fått höra så mkt från folk nu att man blir bra på det man fokuserar på osv.. Jo, så kanske det är..Eller så blir man bra på det man älskar och det man tror på. Vissa behöver öva på saker mer än andra. Andra kanske har det i sig. Självklart så vet du bättre om saker och ting om du pluggar och läser på, men i praktiken kan ändå den som inte hållt på lika länge va bättre. Mkt handlar om känsla och noggrannhet.

Jag tror att man blir bra på det man gillar.

Men när alla har sina åsikter och tror dom vet något om dina kunskaper och ditt liv så är det extra viktigt att försöka undvika dom för att lyfta sig själv. Va nära dom som tror på dig istället, dom som lyfter dig när det känns tungt och umgås med dom som tycker om dig på riktigt. Ge inte din tid eller din kärlek till dom som bara tänker på sig själv. Sortera bort dom. Vi behöver inte dom! Tro på dig själv!!

No Comments

Post a Comment