Annica Olsson | Älskar mitt jobb
1847
post-template-default,single,single-post,postid-1847,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Älskar mitt jobb

Det är viktigt att vi har starka och friska celler som har styrkan att angripa inflammationer i vår kropp, tysta som synliga. Mitt jobb känns viktigare för varje dag, då inflammationerna ökar. Allt börjar i cellen. Hur mår du på insidan? Får din kropp nog med byggstenar genom kosten att driva ut inflammationer själv.

Saker som utmattning, hjärt-och kärl, cancer, eksem och allergier blir allt vanligare och kryper neråt i åldrarna. Allt börjar redan innan du är född.. Jag vill göra det jag kan för att minska detta. Att få samtal från människor som inte känner av smärtan/symtom dom haft i flera år betyder allt för mig. Jag tänker aldrig sluta!!

Jag har också testat dom som säger: Nej, men jag har inga problem eller smärtor men som gärna ivl kolla ändå och faktiskt får en chock över hur det ser ut. Det finns mkt tysta inflammationer som man inte ser eller märker innan det är försent..

https://www.facebook.com/TheScienceExplorer/videos/1712795048739561/?hc_ref=ARTF465YfQj4b5nr3-17R3ZIgXUF_eCfZmOMpOu94TJ3fyBduml-M6N9exi8w2_mRAg&pnref=story

Det jag älskar mer med mitt jobb är att jag får skriva min önskelista på vilka jag vill jobba med. Att man själv får sätta ihop sin dröm. Jag vill jobba med passionerade människor som brinner för hälsa.

Jag älskar att kunna jobba vart jag vill. När jag vill.

Om du är nyfiken på att kolla hur du ligger till, och hur du ska kunna hjälpa din kropp och andra att komma i balans på 4 månader utan att behöva tänka på varje liten sak du stoppar i dig, så skicka ett PM till mig så hjälper jag till.

Jag har ett mål. Jag ska dit.

Jag kommer vara i Sthlm den 7-12 och bokar gärna in möten. Några dagar är fullbokad, men har några ledig.

Känner du att detta verkar spännande och skulle vilja veta mer, så maila mig: mail@annicaolsson.se

Hoppas ni får en fin söndag

No Comments

Post a Comment