Annica Olsson | Alla hjärtans dag!
1551
post-template-default,single,single-post,postid-1551,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Alla hjärtans dag!

Jaha.. Då va dagen här! Dagen då alla hjärtan har sin dag. En jobbig dag för många, men för andra världens mysigaste. Jag har tyckt att det här är jobbig eftersom man får en stor påminnelse överallt att man är ganska ensam. Fast nu idag vet jag att jag är allt utom ensam. Och det märks att fokus på en partner har ändrats.. Nu vinklas det mer till att det faktiskt är alla hjärtans dag.

Jag är en sån som älskar att ge presenter, överraskningar, små saker, sms osv för att visa hur mkt någon betyder för mig. Det gäller också vid födelsedagar. Jag har alltid åkt och hälsat på mina vänner, vart dom än bor i världen. Undrar hur många 100 000 jag lagt på att åka runt till mina vänner. Sen en dag så stannar man upp och börjar tänka efter: När kom någon av dom och faktiskt hälsade på mig? När gjorde dom något för mig? Är det bara jag som försökt hålla kontakten och velat komma och hälsa på?

Då behöver man stanna upp lite. Visst, alla är olika men man får faktiskt välja vilka vänner och människor man vill ha i sin närhet. Man får välja sin familj. Vill man ha någon som är kort och kall, glömmer bort mig eller som aldrig anstränger sig för att behålla kontakten? Nä.. inte jag iaf!

Så mitt hjärta går idag till dom som också ger tillbax! Min fina familj och mina underbara vänner som får mig att känna mig älskad, omtyckt och saknad.

Och till er fina därute som jag aldrig träffat, men som anstränger sig och ger mig kärlek någon form varje dag.

Tack!

Ni får mitt hjärta idag.

hjarta-fylld-kant-3-litet_113962891

No Comments

Post a Comment