Annica Olsson | Alla dagar är inte som på rosa moln..
1701
post-template-default,single,single-post,postid-1701,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Alla dagar är inte som på rosa moln..

Idag va en bra dag.. en dag då jag va fylld av energi och lust. Det är verkligen inte alla dagar som är så. Dom här närmsta dagarna har verkligen inte varit så.
Vi ser oftast bara det bästa av folk och deras framgång på sociala medier och det är farligt i längden tror jag. Alla har skitdagar, mer eller mindre och vi måste våga prata om dom. Jag har dagar då det känns som jag inte har någonting att kliva upp för. Det kommer oftast när jag är stressad och i obalans. Dom här senaste dagarna har jag haft en inre stress, haft ångest, varit väldigt ledsen och haft en dålig självkänsla. Tvivlat på mig själv.
Smärtan i nacke och ländrygg kom på återbesök och gjorde det ordentligt.
Det är okej att må skit och gråta vissa dagar.. Livet är läskigt! Det ska vara det.. Fullt av utmaningar och på skakiga ben ska man ta sig framåt.
Men idag är en grym dag! Jag ska ta med den här känslan till Sthlm nu och få en magisk utbildningshelg där jag kommer träffa människor som får mig att växa ännu mer. Där jag ännu en gång kommer känna att jag valt rätt.
Skickar massa energi till den som behöver det just nu!
Bryt ihop och gå vidare!

No Comments

Post a Comment