Annica Olsson | Aftonbladet ringde upp idag..
1821
post-template-default,single,single-post,postid-1821,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Aftonbladet ringde upp idag..

Nu när det börjat en ny säsong av Bachelor så ringde dom upp och kollade lite om jag sett det och det har jag ju inte gjort.. Såg några minuter från gårdagens program. Det ser ut att va mkt bråk..  Jag tycker ärligt talat att man visade redan i sökningsfilmen vilka tjejer och vilket sorts program man vill ha. Jag hade tyckt det vore roligare om han låtsades vara en ”fattig”, vanlig kille som söker kärleken. Och kanske avslöjade sen när han dejtat några veckor in att han hade allt han hade.. DÅ hade man fått tjejer som söker av rätt anledning. Nu söktes det ju enbart till TV plus att han har ALLT.. det syns ju också i reklamen att han ser bra ut, så inte så mkt till överraskning direkt. Men, men… det blir säkert bra.

Här är dom.. Lycka till tjejer!IMG_3344

Jag är ju ganska stolt över vårt färgglada-gäng ändå.

IMG_3343

Vi fick bo i ett träsk. Ingen pool, krabbor på botten och fullt med sjögräs så det ej gick att bada. Dusch och badrum utan både väggar och tak. Knappt några speglar.. Stora krabbor och leguaner som kom in till oss. Golvet va utsågat för träd som växte upp så det va fritt fram för alla djur att komma upp.. Haha!

Men fan va det passade mig ändå. Sen kan jag tycka att dom missade väldigt mkt förra året med att bara ha 1 kväll i veckan eller så få program. Det va alldeles för kort inspelningstid.. Fast då vet jag inte hur länge till jag hade klarat.. Men kanske hade gjort det om man va inställd på det.

Våra personporträtt kom ej med och det tyckte jag va väldigt tråkigt. Kändes som man inte riktigt hann lära känna oss.

Kanske ska lägga ut mitt här någon dag så spelades det inte in förgäves.

Nä.. nu ska jag sova. Fullt upp imorgon med jobb, möten och sen en resa mot Sthlm..

Håll koll på Aftonbladet.. annars så kan jag länka här.

Kramar

No Comments

Post a Comment