Annica Olsson | 3 kvar och alla är vi olika.
1110
post-template-default,single,single-post,postid-1110,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

3 kvar och alla är vi olika.

Det va en sjuk känsla när man va så få därinne.. Från att vi va 20 st till att det va alldeles tomt och tyst där. Här brottades man så mkt med alla känslor. Jag va nära både Jennie och Emma men på olika sätt. Men vi va väldigt olika. Emma och jag kändes mer lik varandra därinne. Fast Emma va nog ”svårare” än mig. Men det har inte visats så mkt i rutan. Och hon sa nog en sak till mig och en annan till honom.

Jennie va ju duktigare på att ta plats. Hon va bra på att ställa sig längst fram och ”ta för sig”. Hon tog ju lite avstånd från oss andra, men det va väl hennes sätt att klara av allt.. Jag gjorde tvärtom. Sökte mig till alla tjejer, hörde att han sa mkt till många, att han sökte mkt bekräftelse kors och tvärs även innan detta och jag försökte hålla fötterna kvar på jorden. Vad va äkta och vem är han egentligen?

Jag har väldigt svårt att ta plats. Jag ville att alla skulle synas. Och självklart så är det väl inte det bästa i den här situationen. Och jag tänkte hela tiden att om det ska bli vi så ska han se mig ändå. Även om jag står längst bak.

Där va ju en speciell situation, men hemma är en annan sak och det är väl då först man lär känna varandra på ett annat plan.

Det skulle ju va lite lättare att stå mot några man inte tyckte om lika mkt som dom här två.

img_3821

img_3823

Men jag ser lite skeptisk ut… Och det va jag också!

img_3822

Ikväll så får jag en stor överraskning i huset.. Tårar och skratt väntar! Min familj kommer och ger mig styrka och reder ut lite frågetecken. Ser dom nåt jag inte ser? Och som vissa kanske redan sett på reklamen så kommer brorsan fråga honom några viktiga frågor..

2 Comments
 • Maria

  17 december, 2016 at 17:32 Svara

  Underbar familj . Du har all anledning att vara stolt både över dig själv och din fina familj. Förstår det måste vara sjukt jobbigt. Du har tagit platsen i människors hjärtan. Det viktigaste. Du är en av få som har glittrat i detta. Det är större än resten och det som lämnar avtryck i allt i det stora hela. Jennie inspirerar mig inte alls. Inte alls. Lycka till ?

  • Annica

   17 december, 2016 at 18:55 Svara

   Men åh!! Tack snälla du.. Blir alldeles tårögd! Tack, tack, tack! Kramar till dig

Post a Comment